Petiscos da Semana 29 – Snacks Week 29

Olá

Essa semana foi bem corrida e parece que a próxima será bem parecida já que tem dois aniversários no final de semana. Mas falando do que rolou na cozinha na última quinzena, tivemos comprinhas, organização e muita comidinha gostosa que nunca pode faltar.

————♦♦♦♦♦———–

Hello Friends,

This week was intense and it seems that the next one will be very similar as it. I have two birthdays this weekendBut talking about what happened in the kitchen in the last fortnight, we had new purchases, home organization and much delicious food.

pet 29 - 11. Arroz integral, frango grelhado com salada de tomates, milho e abacate. Gente que salada deliciosa!

Brown rice, grilled chicken salad with tomatoes, corn and avocado.

2. Linguine com espinafre e tomates.

Linguine pasta with tomato and spinash.

3. Mesa posta para o almoço: torta de espaguete e saladinha de alface delicia.

Table set for lunch: spaghetti pie and tasty salad of lettuce.

4. Bauletti com recheio de creme de ricota com castanhas. Qualquer semelhança com o episódio do Masterchef Brasil é mera coincidência ;).

Bauletti stuffed with ricotta cream and brazilian nuts. Any resemblance to the episode of Masterchef Brazil is coincidental ;).

5. Almoço delicia de domingo: Bisteca na grelha, tropeiro diferente e enroladinho de presunto, muçarela e banana. Bom demais!

Sunday lunch: Chop steak grilled, trooper’s beans different and and rolls of ham, mozzarella cheese and banana. So good!

pet 29 - 21. Sanduíche Club House. Clássico, fácil e sempre gostoso.

Club House sandwich. Classic, easy and always yummy.

2. Torta mousse de tangerina com chantilly.

Mandarine mousse pie with whipped cream.

3. Bagel é simplesmente meu pão preferido. Esse ai foi tostado na torradeira e recheado com mortadela e muçarela.

The Bagel is my favorite bread. That one was roasted and stuffed with mortadella and mozzarella.

4. Ferrero Rocher. Sem explicação ♥♥♥.

Ferrero Rocher chocolate.

5. Lanchinho de domingo. Depois de muita comilança um Danoninho (gigante) sempre cai bem. Delicinha com sabor de infância.

Sunday snack. After much feasting Danoninho (yogurt) is always good. Taste of childhood.

pet 29 - 3

1, 2 e 3. Gordices  *o*: panetones da Hello Kitty e Angry Birds, Late de biscoitos amanteigados (coisa mais linda!!!) também da Hello Kitty, jogo Palavras Cruzadas (amei) e uma toalha pequena com estampa fofa de azulejos portugueses.

Panettone Hello Kitty and Angry Birdsbutter cookies (most beautiful tin !!!) , Scrabble game (loved) and a towel with pattern of Portuguese tiles.

4. Meus passarinhos lindinhos. Comprei lá na Arteira Curiosa. Chegaram direitinho, bem embalados e ainda ganhei um mimo. Amor ao cubo!!!

My beautiful little birdies. So lovely!

5. Raffaelo, hummmmmmm!

Bonbon Raffaello, hummmmmm.

6. Comprinhas de gostosuras: batata Noisettes da McCain, bagel de sempre e o calzone da Seara.

McCain Pomme Noisettes, bagel and pepperoni calzone.

pet 29- 4

1. Bagunçando para organizar melhor meu cantinho de beleza. Sim, eu amo blush ;).

Better organizing my makeup corner. Yes, I love blush;).

2 e 3. Lindo demais o meu planner. Gostei muito mesmo, achei melhor do que agenda. Esse comprei na loja La Papererie.

My cute planner. I really enjoyed it!

E isso foi um pedacinho do que aconteceu por aqui.

And that was a little bit of what happened here.

Bjos da Jane

xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Make My Day Creative

Exploring things crafty, crochet, and beyond

Torrada Torrada

para não torrar mais.

Cookin' the life

Repostería, cocina, comida y amor.

ice cream magazine

................... for lovers of ice cream. Your free on line magazine for sweet frozen treats. Recipes, inspiration, artisanal ideas for your delectation.

foodaroundblog

recipes and reviews by an italian taster in the u.k.

Japanese cookbook - Japanese recipes from Mari's Tokyo Kitchen

Japanese recipes from Cooking with Mari, a Japanese cooking class in Tokyo for foreigners

Luca Chef Italiano

"La cucina è amore e buon cibo . Sta al cuoco farlo divenire ottimo."

Sabor de Baunilha & Cia

Culinária, lifestyle, decoração e mais...

%d bloggers like this: